Fodbolden og fodbolderindringer

Når Anders Fogh Jensen, Frederik Stjernfelt og Mads Mygind træder op på scenen, skal det handle om, hvordan fodbolden i bestemte perioder i livet har banket på døren.

Hvordan kan det være, at fodbolden i perioder synes som det mest meningsfyldte, der findes her i livet, imens den andre gange står fuldstændig på standby og måske endda er decideret uinteressant og meningsløs. Det handler om fodbolderindringer, og hvordan sporten falder ind og ud af livet hos mennesket.

Medvirkende:

Anders Fogh Jensen: Filosof, forfatter og foredragsholder. Han har blandt andet skrevet afhandlingen 'Projektsamfundet', der begiver sig ud i en samtidsdiagnostik, der undersøger, hvad der karakteriserer de måder, som mennesker organiseres og styres på, ikke bare i organisationer og virksomheder, men i et bredt kulturelt spektrum, indbefattende blandt andet fodbold.

Frederik Stjernfelt: Professor i videnskabsteori, idéhistorie og semiotik og forfatter samt skribent på Weekendavisen. Han har skrevet bogen 'Fodbold - forfattere om fænomentet fodbold' sammen med Peter Christensen.

Mads Mygind: Dansk digter, bosat og opvokset i Aarhus, som debutererede i 2011 med digtsamlingen 'Før vi har set os omkring.' Mygind skrev åbningsdigtet 'Min VM-historie' til den første udgave af den internationale litteraturfestival LiteratureXchange, som åbnede samme dag som VM i fodbold i år.

Arrangementet er en del af

Fodboldens Folkemøde

Fodboldens Folkemøde

Aarhus Festuge giver bolden op og sætter fokus på fodboldens mange facetter

Se samling