Food Festival 2018

Food Festival er Nordens største madfestival, hvor madinteresserede, børn med nysgerrige smagsløg, prominente kokke fra ind- og udland, producenter, forskere, formidlere og alle ind imellem kan gå på opdagelse i madens forunderlige verden. Kogt ned til én sætning - et folkeligt samlingspunkt for alle madentusiaster.

På den 45.000 m2 store plads ved Tangkrogen venter hundredvis af madoplevelser på at blive udforsket og indtaget af de cirka 30.000 mennesker, der gæster festivalen hvert år. Under hele festivalen vil der være et væld af workshops, som man kan deltage i. Mere end 30 for at være helt præcis. Her vil man blive guidet af de førende eksperter indenfor mad og drikkevarer, som ser frem til at dele deres erfaring og viden med dig.

”Hos Food Festival insisterer vi på at skabe rammerne for ny læring og give vores gæster muligheden for at blive endnu klogere på mad og gastronomi. Vi ønsker at arrangere workshops for alle – på alle niveauer og for alle aldre, og derfor skal du ikke være en mester i et køkken for at kunne deltage. Gåpåmod og godt humør er rigeligt,” siger festivaldirektør Anna Lund.

OBS: Gratis for børn under 10 år.

Eksterne links

Arrangementet er en del af

Højdepunkter i Festugens sidste weekend

Højdepunkter i Festugens sidste weekend

Vi har samlet det bedste fra Festugens sidste weekend

Se samling
Festugen for børn og barnlige sjæle

Festugen for børn og barnlige sjæle

Aarhus Festuge har arrangementer på programmet for alle aldre

Se samling