Phobiarama

Der er udsolgt for billetter i forsalg. Fra mandag 2. september vil enkelte billetter kunne købes ved at dukke op dernede. Eventuelle billetter bliver solgt fra 45 minutter inden forestillingsstart. 

Kom nærmere og undersøg, hvad der sker inde i det store, sorte telt på Bispetorvet. Du vil blive overrasket, konfronteret og ikke nødvendigvis stolt af din reaktion.

’Phobiarama’ er en aktuel og grænseoverskridende fortolk­ning af det klassiske spøgelseshus, som tager 20 publikummer ad gangen med på en rundtur i vores moderne frygtkultur. Undervejs overskrides den personlige sfære og fremprovokerer reaktioner, du ikke vidste, du havde. Med udgangspunkt i den offentlige debat leverer ’Phobiarama’ en massiv, konfronterende og øjenåbnende oplevelse.

Dries Verhoeven
Manden bag, Dries Verhoeven, er kendt for sine installationer, optrædener og happenings rundt om i Europa. Fælles for dem alle er, at Dries Verhoeven forsøger at gøre deltagerne til en del af installationen – og skaber på den måde en diskussion om kunst og forholdet mellem tilskuere og deltagere.

Dries Verhoeven kommer forbi til en artist talk i Dome of Visions, hvor man kan høre mere om kunstnerens tanker bag forestillingen ‘Phobiarama’.
Link til artist talk.

Syv daglige ture fra den 31. aug. - 3. sept. og 5. sept. - 8. sept.:
Kl. 14-15-16-17-19.30-20.30-21.30

Fem ture 9. sept.:
Kl. 11-12-13-14-15

45 minutters varighed.

Vigtigt: Har du købt billet, skal du dukke op 10 minutter før. Ellers bortfalder din billets gyldighed. 

Frarådes for epileptikere.
Aldersgrænse: 16 år
Synligt berusede folk vil blive afvist i døren.

Medier

Arrangementet er en del af

Højdepunkter i Festugen

Højdepunkter i Festugen

Udvalgte højdepunter fra Aarhus Festuge 2018

Se samling
Byens rum

Byens rum

Udforsk byens rum under Festugen

Se samling