JJ hvid 2049 copy.jpg

Aarhus Jazz Orchestra og Jens Jacob Tychsen i skøn forening

Igen i år inviterer Aarhus Festuge til koncert i den smukke og traditionsrige Rådhushal. Som traditionen byder, bliver koncerten spillet af det legendariske Aarhus Jazz Orchestra, som i år får hjælp på scenen af Jens Jacob Tychsen.

De fleste kender Jens Jacob Tychsen fra TV2s storstilede dramaserie Badehotellet, hvor han spiller den flamboyante og kvindebesatte Hr. Weyse. Udover Badehotellet har Jens Jacob Tychsen, der blev uddannet ved Aarhus Teater i 1998, medvirket i et hav af forskellige roller i store tv-produktioner såsom ’Rejseholdet’, ’Borgen’ og ’Forbrydelsen 2’.

Men hvad, de fleste måske ikke ved, er, at Jens Jacob Tychsens talenter rækker meget længere end bare til skuespillerkunsten; han er også sanger og entertainer, og det er disse sider af ham, man kan opleve under dette års Festuge.

Aarhus Jazz Orchestra er det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. Orkestret består af nogle af de bedste jazzmusikere i landet, hvilket de mange gode anmeldelser for koncerter og udgivelser samt nomineringer til priser som Danish Music Awards Jazz vidner om.

Ved koncerten byder rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), velkommen, og hun glæder sig over, at traditionen fortsætter:

- Det er en dejlig tradition, når vi i Festugen inviterer til en god koncert på byens smukke rådhus. Koncerten har været populær de tidligere år, og jeg glæder mig også igen i år, for det gør bare noget godt for os at være sammen om musikalske oplevelser, siger hun.

Festugen har i flere år samarbejdet med Aarhus Jazz Orchestra, som gennem tiden er blevet ledt an af anerkendte kunstnere som Birthe Kjær, Ann-Mette Elten og Dario Campeotto, og præcis som det har været tidligere bliver der også i år garanti for skønne, swingende rytmer og gode grin, når jazzorkestret og Jens Jacob Tychsen giver koncert.

FAKTA
Dato/tid: 1. sept. kl. 11.00-12.00 (dørene åbner kl. 10 til kaffe og kage) og 13.00-14.00 (dørene åbner kl. 12.30, kaffe og kage serveres efter koncerten)
Sted: Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2
Pris: 30 kr. + gebyr inkl. kaffe og kage via aaf.billetten.dk og hos FO-Aarhus, Frederiksgade 78C, tlf. 87 46 45 00
Arrangeret af Aarhus Festuge i samarbejde Aarhus Jazz Orchestra, FO-Aarhus og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Tilbage