billede af aktivitetsbog .png

Aarhus Festuge står også i år bag gratis aktivitetsbog til børnehavebørn

Når de aarhusianske børn starter i børnehave efter sommerferien, venter der dem en gave fra Festugen. 

Aarhus Festuge producerer nemlig for andet år i træk en aktivitetsbog målrettet børnehavebørn i alderen tre til seks år. Bogen vil have Aarhus og Festugens tema Bridging som omdrejningspunkt, og den vil gennem små tegneopgaver og -aktiviteter komme omkring byen og festugetemaet på flere forskellige måder.  

Illustrationerne er udført af kreative illustratorer, der til dagligt arbejder hos en af Festugens samarbejdspartnere, animations- og produktionsvirksomheden Ja Film, og fælles for tegningerne er, at de portrætterer Aarhus med et glimt i øjet. Bogen er trykt af Johnsen Graphic Solutions, der er en af Festugens nye samarbejdspartnere i år.         

Bogen er ganske gratis og kan bestilles af børnehaverne indtil 30. juni. Alle børnehaver i Aarhus Kommune har i uge 25 fået en mail med adgang til bestilling via BørneIntra. Da bogen trykkes i et begrænset oplag, gælder først til mølle-princippet. Aktivitetsbogen sendes ud i begyndelsen af august og er støttet af Center for Læring, Læring og Udvikling i Aarhus kommune.

Tilbage