Aktivitetsbog

Gratis aktivitetsbog til børnehaverne

Når de aarhusianske børn starter i børnehave efter sommerferien, venter der dem en gave fra Festugen.

Aarhus Festuge lancerer nemlig som noget nyt en aktivitetsbog målrettet børnehavebørn i alderen tre til seks år. Bogen vil have Aarhus og Festugens tema, Upside Down, som omdrejningspunkt, og den vil gennem små tegneopgaver og -aktiviteter komme omkring byen og festugetemaet på flere forskellige måder - lige fra at hjælpe den aarhusianske viking med at finde sin ged til at tegne de monstre, der er i gang med at æde af ARoS' regnbue og trampe på byens flotte rådhus.  

Illustrationerne er udført af en række kreative illustratorer, der til dagligt arbejder hos Festugens faste samarbejdspartner, animations- og produktionsvirksomheden Ja Film, og fælles for tegningerne er, at de portrætterer Aarhus med et glimt i øjet og en legende humor. Bogen er trykt af Scanprint på overskudspapir, som ellers ville være sendt til genbrug. Også Scanprint har været en nær samarbejdspartner til Festugen igennem mange år.          

Bogen er ganske gratis og kan bestilles af børnehaverne indtil 1. juli. Alle børnehaver i Aarhus Kommune får en mail med adgang til bestilling i løbet af uge 25 via BørneIntra. Da bogen trykkes i et begrænset oplag, gælder først til mølle-princippet. Aktivitetsbogen sendes ud i begyndelsen af august og er støttet af Center for Læring, Læring og Udvikling i Aarhus kommune.

Tilbage