Goat

Festivalstemningen rykker ind til Ujazz

Programmet til Aarhus Festuges grænsesøgende endagsmusikfestival Ujazz trækker i år på genremæssigt bredere gruppe artister end tidligere. Den eksperimenterende jazz er bestemt stadig til stede, men den må dele pladsen med punk, psykedelisk rock og melodiøs pop.

Navne som Goat, Iceage, Ralph Myerz and the Jack Herren Band, Kentaur og Lowly bringer en musikalsk diversitet til festivalen, der løber af stablen fredag 2. september. Bands som Boujeloud, Mette Rasmussen Quintet og The Black Nothing sørger dog for, at der også er udfordrende musikalske oplevelser for dem, der har hang til fri improvisationsmusik.

Som noget nyt i år bliver der stillet en udendørsscene op mellem Atlas og VoxHall, hvor indendørskoncerterne foregår. Den står lige mellem de to spillesteder på siden ud mod åen, og her vil der i løbet af eftermiddagen og aftenen være gratis koncerter og masser af god stemning.

Her vil der være koncerter med Boujeloud, Røgsignal, Volcano The Bear og Larry Gus. Så vil man gerne have udfordret sin forestilling af musik og livekoncerter, er det bestemt et besøg værd. Vil man have det hele med, kan man købe billet til Ujazz her.

Foto: Andreus Johansson

Tilbage