160901_Mogwai_DK_4448.jpg

Festugearrangementer begejstrer anmeldere

Anmelderkorpset har generelt været begejstrede for Festugens arrangementer, og antallet af stjerner har konsekvent ligget i den høje ende af skalen. Her følger et udpluk af anmeldelserne.

"Sidste år skød Tina Dickow festugen i gang – og i år, på denne aften, sætter L.O.C. sin hjemby i brand."
6/6 stjerner i GAFFA

"L.O.C. kørte den hjem efter bogen. Og vi gik hjem med et træk på skuldrene. Det var en koncert, som var regnet ud, inden den startede."
3,5/5 i poplish.dk

"The End var trods enkelte musikalske og tekstlige mislyde en stor oplevelse, jeg kommer til at huske længe dog måske ikke helt til min dødsdag.”
4/4 stjerner i GAFFA

"For der var tale om en sanselig totaloplevelse, hvor Solbruds sønderrivende lyd og det kronisk uhyggespredende lysarbejde til sammen sikrede, at kroppen blev kastet ud på en rejse med døden som følgesvend."5/6 stjerner i GAFFA

"Det er på én gang introvert og energisk og med lys, rummet, settingen og stemningen ret så effektivt"
4/6 stjerner til Solbrud på GFRock

"Det giver pote når Aarhus Festuge selv håndplukker artisterne til deres internationale natcabaret. Årets show byder på både stilfulde charleston-dansenumre, akrobater i verdensklasse og sjove klovnerier."
5/6 stjerner i Aarhus Stiftstidende

"Sangene er velskrevne og melodiske, og de lyder fint i kirkerummet, hvor hvælvingerne er smukt belyst i mørkerøde, -blå, -grønne og hvide nuancer.”
4/6 stjerner i GAFFA

"Med det musikalske akkompagnement in mente vidste man nærmest, hvad der blev sunget om, og hvilken følelse man skulle have i kroppen for at absorbere musikken og dens indtryk på bedst mulig måde."
4/6 stjerner i GAFFA

"Aftenen var en gribende historietime med blændende billeder og et lydspor fra et band, der om nogen forstår at formidle en atmosfære, der kan veksle mellem det knugende og det hjerteformede."
5/6 stjerner til Mogwai i Aarhus Stiftstidende

"Der var ingen opløftende omkvæd under koncerten med Mogwai på Aarhus Rådhus. Alligevel er bandets lydspor til en dokumentar om atomvåben en succes."
4/6 stjerner i Jyllands-Posten

"Tilsætningen af flamencodans fremhævede og nærmest beviste Ravels inspiration af spansk folklore, og det virkede, som om den kvinde, der altid har været skjult i ”Bolero”, først nu kom til syne – og at hun havde længtes efter det."
4/6 stjerner til Festugekoncerten i Jyllands-Posten

"I aftes blev jeg, og hundredevis af andre, en kæmpe oplevelse rigere, da Den Sorte Skole gav koncert i den 716 år gamle Domkirke med en smuk, fuldkommen oplevelse, hvor musik og lys gik sammen hånd i hånd op ad kirkegulvet. Mesterligt!"
6/6 stjerner til Den Sorte Skole i GAFFA

 

Tilbage