yoga .JPG

Sådan holder du formen under Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er fyldt med lækker mad, og et ”par” øl bliver hurtigt til mange, så her er en nem guide til, hvordan du kan holde formen under Aarhus Festuge – endda helt gratis. 

Yoga
Start dagen med yoga i Byparken, hvor der hver morgen fra klokken 8.00 til 9.00 er mulighed for at starte dagen med lange udstræk og sindsro. Det sker hver morgen frem til fredag 1. september.

Er du ikke morgenmenneske, kan du komme forbi Kvindemuseet onsdag 30. august klokken 14.00-15.00.

Dans
Der er rig mulighed for at udvikle dansetrinene under Aarhus Festuge ­– ikke kun i musikteltene, men også til forskellige arrangementer i byen:

Onsdag 30. august og torsdag 31. august er der Hiphop-workshop i Byparken fra 15.00-16.00, og lørdag 2. september fra 14.00 til 15.45 er der Silent Disco Squad, hvor man i en stor flok danser rundt i Aarhus med høretelefoner på til alle tilskueres store forundring (og misundelse). Arrangementet starter på Store Torv, hvorefter festen fortsætter videre i rundt omkring i byen.

Streetattack
Godsbanen bliver lørdag 1. september fyldt med parkour, skate, breakdance og streetsoccer, så der er ingen undskyldning for ikke at få pulsen op. Kast dig ud i de alternative sportsformer, og så er det altså helt okay at forkæle sig selv med lidt lækkert streetfood bagefter!

Kanosejlads
Tag på kanotur fra Folkestedet ned ad Aarhus Å hele vejen gennem Aarhus midtby og Festugens fest og farver. Det kræver ingen forudsætninger - udover svømmefærdigheder, hvis nu uheldet skulle være ude. Der er mulighed for at komme på kanotur alle dagen frem til 1. september fra klokken 10.00-17.00.

God træning!

Af Karina Laura Hedegaard

Tilbage