aaf_helmig_nyhed_udsolgt.png

Helmigs åbningskoncert udsolgt på få timer

Når Thomas Helmig går på scenen torsdag 30. august i Byparken og tyvstarter Festugen, bliver det foran en udsolgt koncertplads. Alle billetterne til Uofficiel åbning blev solgt på ganske få timer.

Til koncerten inviterer Thomas Helmig både nye og gamle venner på scenen, men udover musikalske venner bliver han altså også i godt selskab med en totalt udsolgt koncertplads.

- Vi er naturligvis begejstrede for at kunne melde udsolgt, og vi glæder os til at tage forskud på Festugen med så mange gæster samlet til koncerten. Det er i sandhed i godt selskab, og den bedst tænkelige måde at komme i den rette stemning til 10 dage med brobygning og kulturoplevelser, siger Festugedirektør Rikke Øxner med henvisning til årets tema ’Bridging’.

Publikum kunne købe fire billetter ad gangen, hvilket var til for at sikre, at billetterne ikke blev opkøbt i store klumper af virksomheder eller folk, der spekulerede i en udsolgt koncert. Uofficiel åbning er for byens borgere og Festugens gæster, og det er derfor dejligt at se, at billetterne nu også har fordelt sig hos netop dem.

Aarhus Festuge finder sted 31. aug.-9. sept. og åbnes officielt dagen efter den udsolgte koncert med en gallaåbning i Musikhuset Aarhus, hvor Aarhus Symfoniorkester går sammen med sanger og komponist Shara Nova. Billetterne til ekstraforestillingen med symfoniorkestret og Shara Nova lørdag 1. september kan købes her.

Herunder kan du se en video med Thomas Helmig, hvor han fortæller om åbningskoncerten og om sin historie med Aarhus Festuge:

 

 

Tilbage