Skærmbillede 2018-06-25 kl. 09.54.23.png

Ring ind med din hemmelighed – og hør den fra Rådhusets klokker

Det er nok de færreste, der har lyst til at høre deres hemmeligheder gjalde ud over byen, men det er netop tilfældet i projektet 'Hemmeligheder Bygger Bro'. Dog i anonymiseret form og som klokkespil.

Hver dag i Festugen (kl. 15.00, 16.00 og 17.00) spiller klokkerne i tårnet på Aarhus Rådhus en noget anderledes melodi, end de plejer. Byens hemmeligheder er blevet omsat til klokkespil, og hverdag opføres et nyt værk på klokkerne.

Og du kan være med til at forme værket ved at ringe ind til en telefonsvarer og fortælle en hemmelighed. Fuldstændig anonymt. Du ringer bare ind til 78 75 47 40 og følger instrukserne. Som bonus får du en af de tidligere indtalte hemmeligheder at vide.

Senere på sommeren lytter lydkunstnerne Marie Koldkjær Højlund og Morten Riis (The Overheard) hemmelighederne igennem og omsætter deres intonation, stemning og pauser til et abstrakt lydværk bestående af 10 forskellige "hemmelighedskompositioner". De bliver herefter programmeret til at blive spillet på Rådhusets klokker. 

'Hemmeligheder Bygger Bro' formidler overgangen mellem den intime og den offentlige sfære. Projektet er inspireret af kunstneren Tony Conrad, som Festugen i år hylder med forskellige arrangementer. 

Fakta
Dato/tid: 31. aug.-9. sept. kl. 15.00, 16.00 og 17.00
Arrangeret af: Aarhus Festuge 
Støttet af: Statens Kunstfond

Tilbage