Lazarus_GavinEvans_1920x1080.jpg

Musical med musik af David Bowie åbner Aarhus Festuge 2019

Aarhus Festuge afholder for anden gang den officielle åbning af byens fest på Aarhus Teater med Danmarkspremieren på David Bowie-musicalen 'Lazarus'.

18 fantastiske Bowie-numre og liveband på scenen er hvad, der venter publikum på Aarhus Teater, når årets Festuge officielt åbner med musicalen 'Lazarus'. 

En spektakulær og surrealistisk billedstrøm, vævet ind i en perlerække af Bowie-hits som 'Changes', 'Heroes', 'This Is Not America', 'Life on Mars' og svanesangen 'Lazarus'. Anmelderne i New York og London var enige: Det er magisk og hypnotiserende, overvældende og rørende, vildt poetisk og forførende. Tag med ind i éneren David Bowies popunivers. Mærk ham omskabe planeten til en gigantisk dancehall, inden han som en supernova eksploderer og bliver slynget tilbage til Mars.

Forestillingen har Danmarkspremiere til den officielle gallaåbning af Festugen fredag 30. august (lukket forestilling), men spiller under hele Festugen. Billetterne er sat til salg og kan købes her.

I 'Lazarus' ankommer Thomas Newton til jorden. Han leder efter vand, som han kan tage hjem til sin tørkeramte planet. Snart finder han dog sig selv sølet ind i gin, discount-TV, sex og medicinal-forsøg.
'Lazarus' bygger videre på bogen 'The Man Who Fell To Earth' af Walter Tevis, der i 1976 blev filmatiseret med David Bowie i rollen som Thomas Newton, og den er skrevet af David Bowie sammen med Enda Walsh kort før sangeren døde i 2016.

Forestillingen produceres af Aarhus Teater i samarbejde med Det Kgl. Teater samt Mikkel Rønnow efter aftale med Robert Fox og Jones/Tintoretto Entertainment.

Tilbage