galina_nyhedsbrev.jpg

Humoren er i hovedsædet til årets internationale natcabaret

Igen i år producerer Aarhus Festuge selv den Internationale Natcabaret med titlen ’A Bag of Laughs’. Det bliver et exceptionelt show med internationale komikere, magikere og artister på absolut topplan. 

I år er komikken og cirkusartisteri i centrum for Natcabareten, og derfor er titlen ’A Bag of Laughs’. Publikum kan otte aftener i Festugen se frem til dygtige artister, der opfører dele af deres numre ude blandt publikum, og som er hentet ind direkte fra det verdenskendte Cirque Du Soleil. Derudover vil komikere fra den øverste hylde garantere, at tilskuerne får masser at grine af.

Kultur- og teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden danner rammen om Natcabareten, der med en særligt opbygget scenografi og en treretters menu fra Restaurant Terrassen sørger for den rette stemning. Billetsalget er netop startet.

I forestillingen kan du blandt andet møde:

Naked Lunch
Irske Colm O´Grady og Kevin Brooking fra USA er et vanvittigt komisk par, som optræder uden en trævl på kroppen, og deres nøgenhed er kun skjult bag et par stegepander.

Step Out 
Patrick Schuhmann, Slava Hahunou og Elias Larsson er fra Tyskland, Hviderusland og Sverige og har bl.a. optrådt med Cirque du Soleil. Deres fascinerende springbrætsnummer er en treenighed i timing, præcision og kropsbeherskelse.

Men in Coats 
De engelske komikere Michael Dow og Mark Felgat optræder med deres originale, skæve og skøre idéer, så der ikke er et øje tørt.

Camille & Louis-Marc
Camille og Louis-Marc er nycirkusartister fra Canada og tidligere Cirque du Soleil medvirkende, som har vundet flere internationale priser.

Galina and Sonny Hayes
Den charmerende russiske komiker Galina assisterer den britiske magiker Sonny på den værst tænkelige måde, så alt, hvad der kan gå galt, går galt.

Johan Wellton
Johan Wellton er en moderne topjonglør fra Sverige, som både er original og komisk, og som blandt andet jonglerer med bind for øjnene, så man kun kan forbløffes.

Royer og Emelie
Det svensk-amerikanske artistpar Royer og Emelie rejser verden rundt med et nervepirrende rulleskøjtenummer, som foregår i et hæsblæsende tempo ude blandt publikum.

Fakta
Dato/tid: 1.- 8. sept. Spisning kl. 18.30, Natcabaret kl. 21.00-23.00
Sted: Hermans, Tivoli Friheden
Pris: 305-735 kr. via aarhusfestuge.billetten.dk
Arrangeret af: Aarhus Festuge
Tak til: Tivoli Friheden og Montra Hotel Sabro Kro 

Foruden den Internationale Natcabaret optræder også de populære syngepiger fra Bakkens Hvile i Hermans i Festugen. Det foregår fredag 7. september, og billetterne er ligeledes blevet sat til salg i dag på aarhusfestuge.billetten.dk.

Tilbage