rasmusbaaner0091.jpeg

NYD DEN SIDSTE DAG I FESTUGEN

Det er søndag, og Aarhus Festuge 2018 synger på sidste vers. Her kommer tre forslag til, hvordan du på rolig vis kan bruge din søndag i Festugen. 

Af Clara-Marie Grarup Søgård

Spis dig igennem Food Festival

Besøg Nordens største madfestival i Tangkrogens skønne omgivelser. Spis dig mæt i et væld af smagsprøver, lær at lave Meyers snorlige kanelsnurre (og spis dem bagefter) eller vær med til at kåre Danmarks bedste hotdog. Mulighederne er mange, og der er med garanti noget godt til alle ganer. 

Hvornår: 9. sep. kl. 10.00-17.00
Hvor: Tangkrogen på Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus C
Pris: kr. 110 (billetter i forsalg: kr. 85)

Sejltur på Aarhus Å

Kobl af med en rolig sejltur på Aarhus Å. Aarhus Å løber roligt igennem den centrale del af byen fra sit udspring i Brabrandsøen og bygger bro mellem den pulserende midtby i Aarhus og den skønne og fredfyldte natur. Normalt er der ikke meget trafik på åen, men i Festugen kan du opleve byen på en helt ny måde på de soldrevne både.

Hvornår: 9. sep. kl. 10.00-16.00
Hvor: Flere steder i Aarhus
Pris: Gratis - 20 kr.

Leg og shows i Byparken

I Byparken kan du nyde de grønne områder, blive underholdt af god musik og spændende shows, alt imens børnene kan lege, klippe, klistre og male i de kreative workshops. Oplev bl.a. det fantastiske franske karavane show ’Papirflyveren’, hvor folkene bag spiller livemusik, mens du ser en sjov tegnefilm. Eller stik hovedet i skyerne til ’Head in the Clouds’, som er en sjov og lærerig interaktiv teaterleg.

Hvornår: 9. september kl. 10.00-16.00
Hvor: Byparken (Rådhusparken og Musikhusparken) Frederiks Allé, 8000 Aarhus C
Pris: Gratis

Tilbage