Flower Power 2017

Se årets festugeprogram online nu

På aarhusfestuge.dk kan man nu gå på opdagelse i årets program og begynde at planlægge sin egen Festuge. 

Om halvanden måneds tid summer byen igen af liv og kultur, når årets Festuge finder sted. Programmet indeholder som altid et væld af forskellige oplevelser for enhver smag, uanset om man er til det gamle og velkendte eller det nye og eksperimenterende.

Nogle af højdepunkterne i årets program har byudvikling som fokus, og med projekter som ’Harbour Magnets’, ’Vesterbrofaldet’ og ’Flower Power 2017’ ønsker Festugen at sætte fokus på, hvordan og hvorfor vi bygger i Aarhus i fremtiden.

Musik er naturligvis også at finde i programmet, hvor man blandt andet kan opleve byens talentfulde musikmiljø udfolde sig til Understrøm, lytte til alternative kirkekoncerter i Rum der Forkynder eller udfordre traditioner (og sine ører) til den eksperimenterende endagsfestival Ujazz.

- Årets program viser den bredde og alsidighed, som Aarhus Festuge skal indeholde. Der er stjernespækkede forestillinger med internationalt anerkendte navne, men der er også plads til vækstlagene og de ildsjæle, der brænder for at skabe kultur i en mindre eller anderledes målestok. I år er temaet ’Bridging’, og programmet afspejler desuden også den samlende effekt, Festugen har på byen, og der er et væld arrangementer, vi er enormt stolte af at dele og have skabt i samarbejde med byens aktører, siger direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner.

Tilbage