Stemmer Bygger Bro - Martin Dam Kristensen.jpg

Succesfuldt kor- og fællessangsprojekt lyder igen i Festugen

Oven på en vellykket debut i 2018 inviterer Aarhus Festuge igen alle borgere og gæster til at synge sammen. Med en lang række sangarrangementer og koncerter hylder projektet Stemmer Bygger Bro kor- og fællessang og den følelse, sang er i stand til at fremkalde. 

Sidste år lød mange tusind stemmer sammen rundt om i hele byen, da både dygtige kor og ivrige amatører stemte i og deltog i Stemmer Bygger Bros mange arrangementer. I år vender projektet tilbage for at give endnu flere muligheden for at mødes gennem sang på tværs af interesser, sprog, alder og baggrund.

Som noget nyt vil Stemmer Bygger Bro i 2019 i løbet af Festugen stille skarpt på forskellige facetter af sangens mange positive effekter. Blandt andet med dagsoverskrifter som Syng dig Sund, Syng på Tværs og Syng Norden Sammen. Arrangementerne bag disse overskrifter bliver, ligesom resten af Stemmer Bygger Bro, til i tæt samarbejde med en lang række af Aarhus' og Danmarks erfarne aktører på området.

- At samles om musikken styrker fællesskabet, og dét er i sandhed noget af det smukkeste, der findes. Med projektet Stemmer Bygger Bro vil vi give Festugegæsterne mulighed for at mødes omkring det at synge sammen. Sidste år så vi, hvordan projektet skabte glæde og nye møder, og det er netop disse styrker, vi ønsker at rette endnu mere opmærksomhed mod under dette års Festuge, siger direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner.

Kor af alle slags og på alle niveauer inviteres til at synge en koncert i forbindelse med Stemmer Bygger Bro. Tilmelding sker via dette tilmeldingsskema: https://marcatoapp.com/forms/aarhus-festuge/stemmerbyggerbro. Tilmelding skal ske senest 3. juni 2019.

Tilbage