160902_Understroem_ClemensBro_HockeySmith_MG_4825.jpg

Vil du arrangere koncerter til årets Understrøm?

Aarhus Festuge søger lokale koncertarrangører til booking og afvikling af mindre scener i forbindelse med vores tredages undergrundsfestival Understrøm.

Torsdag 6. september til og med lørdag 8. september 2018 afholder Aarhus Festuge i samarbejde med Studenterhus Aarhus og ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival igen gratisfestivalen Understrøm langs åen i Aarhus midtby.

Med det store potentiale i det aarhusianske musikmiljø udvidede vi sidste år festivalen med en ekstra dag for at give endnu flere plads til at udfolde sig på de tre scener ved Mølleparken, Immervad og under Skt. Clemens Bro.

Med endnu større tilslutning end debutåret 2016, der i forvejen var en publikumssucces, viste det sig at være den helt rigtige beslutning, og festivalen er nu, præcis hvor den skal være.

Sidste år var der blandt andet eksperimenterende elektronisk musik arrangeret af SPARK* ved Immervad, mens Sofar Sounds Aarhus kuraterede intim musik under Skt. Clemens Bro. Med alt fra hiphop til pop og metal, og meget mere, var stort set hele genrespektret repræsenteret, hvor metalmusikken endnu engang blev leveret af Mono Goes Metal, der kom med 12 timers metalfest.

Vi opfordrer alle, der lever op til kravene, om at søge, så der kan skabes en så bred og vidtfavnende festival som muligt.

Aarhus Festuge stiller scene og produktionsapparat (teknik, PR, markedsføring) samt et begrænset musikbudget til rådighed og bidrager således med midlerne og netværket til at nå bredt ud.

Hvem kan søge?
Ikke-kommerciel festival, koncertforening, musikforening eller lignende koncertarrangør med base i Aarhus. Det er ikke et krav, at de musikere og bands, der bookes, har relation til Aarhus. 

Hvad skal ansøgningen indeholde?
Ansøgning skal fylde maks. én A4-side og sendes til rud@aarhusfestuge.dk. Ansøgningen skal indeholde din/jeres motivation for at varetage en scene til Understrøm samt kort CV.  Desuden skal det anføres, hvilken scene og dag der foretrækkes. 

Hvordan vurderes ansøgningen?
Ansøgningerne vurderes i fællesskab af Rud Kjerstein fra Aarhus Festuge og Jesper Thisgaard fra ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival. I udvælgelsen lægges der vægt på ansøgers musikprofil samt motivation for at varetage en central scene under Aarhus Festuge. 

Deadline og svar
Deadline for ansøgning er 6. juni, og der gives svar senest 20. juni, hvis du/I er udvalgt.

FAKTA
Dato: 6.-8. sept.
Sted: Mølleparken, Immervad og under Skt. Clemens Bro
Pris: Gratis
Arrangeret af: Aarhus Festuge i samarbejde med Studenterhus Aarhus og ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival
Støttet af: Spar Nord Fonden

Tilbage