Understrøm 2016

Koncertarrangører søges til musikfestival langs åen

Torsdag 31. august til og med lørdag 2. september 2017 afholder Aarhus Festuge i samarbejde med Studenterhus Aarhus og ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival igen gratisfestivalen ’Understrøm’ langs åen i Aarhus midtby.

Debutåret 2016 var en stor publikumssucces, hvor det alsidige program tiltrak flere tusinde og på den måde fik bredt byens musikalske undergrund ud til at stort og varieret publikum. Med det store potentiale i det aarhusianske musikmiljø udvider vi derfor festivalen med en ekstra dag for at give endnu flere plads til at udfolde sig på de tre scener ved Mølleparken, Immervad og under Skt. Clemens Bro.

Vi søger på denne baggrund ambitiøse, lokale, ikke-kommercielle koncertarrangører med en stærk musikprofil og øje for kvalitet, der ønsker at kuratere og eksekvere en dag på enten scenen i Mølleparken, på Immervad eller under Clemens Bro. De udvalgte aktører vil skulle sammensætte hvert deres dagsprogram ud fra deres respektive kunstneriske profil.

Aarhus Festuge stiller scene og produktionsapparat (teknik, PR, markedsføring) samt et begrænset musikbudget til rådighed og bidrager således med midlerne og netværket til at nå bredt ud.

Hvem kan søge?
Ikke-kommerciel festival, koncertforening, musikforening eller lignende koncertarrangør med base i Aarhus. Det er ikke et krav, at de musikere og bands, der bookes, har relation til Aarhus.

Hvad skal ansøgningen indeholde?
Ansøgning skal fylde maks. én A4-side og sendes til md@aarhusfestuge.dk. Ansøgningen skal indeholde din/jeres motivation for at varetage en scene til ’Understrøm’ samt kort CV. Desuden skal det anføres, hvilken scene og dag der foretrækkes.

Hvordan vurderes ansøgningen?
Ansøgningerne vurderes i fællesskab af Mikkel Møl Dalsgaard fra Aarhus Festuge og Esben Marcher fra ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival. I udvælgelsen lægges der vægt på ansøgers musikprofil samt motivation for at varetage en central scene under Aarhus Festuge. 

Deadline og svar
Deadline for ansøgning er onsdag 24. maj, og der gives svar senest onsdag 31. maj, hvis du/I er udvalgt.

FAKTA
Dato: 31. aug.-2. sept.
Sted: Mølleparken, Immervad og under Skt. Clemens Bro
Pris: Gratis
Arrangeret af: Aarhus Festuge i samarbejde med Studenterhus Aarhus og ROSA - Dansk Rock Samråd/SPOT Festival
Støttet af: Spar Nord Fonden

 

Tilbage