Frivillige_DK_5452_FotoMartinDamKristensen.jpg

VIL DU VÆRE FRIVILLIG TIL AARHUS FESTUGE 2018?

Nu har du mulighed for at være med i et af Aarhus’ bedste fællesskaber og samtidig skabe en kulturel og festlig begivenhed for hele byen!

Du tilmelder dig via dette link: http://frivillig.aarhusfestuge.dk/

Tilmeldingen består af fire enkle trin:

1) Tryk på knappen ’Tilmeld dig som frivillig’.
2) Opret en profil med e-mailadresse og adgangskode.
3) Bekræft profilen ved at trykke på linket i den e-mail, du får tilsendt med det samme (tidligere frivillige kan muligvis springe dette trin over).
4) Indtast de adspurgte informationer om dig selv for at færdiggøre din tilmelding!

Onsdag 6. juni og torsdag 7. juni kl. 17-19 holder vi på Festuge-kontoret længe åbent, så du kan komme forbi og få hjælp med tilmeldingen og/eller hilse på nogle af os fra sekretariatet. Kontoret ligger i Officersbygningen, Vester Allé 3, 8000 Aarhus C.

Opgaverne er mange og forskellige – værter, guider, workshops, billetsalg og oprydning bare for at nævne nogle få - og alle løses sammen med andre frivillige og resten af Festuge-holdet. Vi fordeler os ud på opgaver og hold senere – men du kan sende ønsker (også hvis du vil arbejde sammen med bestemte personer) til vores frivilligkoordinator, Marc.

Langt størstedelen af vores frivillige kommer heldigvis tilbage igen år efter år. Og Aarhus Festuge kunne ikke eksistere uden alle vores søde og kompetente frivillige, så I skal selvfølgelig behandles derefter.

Frivilliggruppen består af en bred og begejstret flok af mennesker, og du inviteres som frivillig med ind i dette fantastiske fællesskab bag Festugen. Det indbefatter bl.a. samvær med dine kolleger til middage og festlige sammenkomster før og efter Festugen, kurser og andre interne aktiviteter for frivillige. Første aktivitet er et kursus for nye og nyere frivillige 12. juni kl. 17-19 i Stiften Lounge – sæt kryds i kalenderen, info om tilmelding kommer meget snart!

Skriv til frivilligkoordinator Marc Sejr Eggen på frivillig@aarhusfestuge.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vi håber, du har lyst til at være med på holdet, og vi venter spændt på at se dit navn dukke op på listen!

 

Med venlig hilsen
Aarhus Festuge

Tilbage