Frivillig

Nu har du mulighed for at være med i et af Aarhus’ bedste fællesskaber og samtidig skabe en kulturel og festlig begivenhed for hele byen!

Du tilmelder dig via dette link: http://frivillig.aarhusfestuge.dk/

Tilmeldingen består af fire enkle trin:

1) Tryk på knappen ’Tilmeld dig som frivillig’.
2) Opret en profil med e-mailadresse og adgangskode.
3) Bekræft profilen ved at trykke på linket i den e-mail, du får tilsendt med det samme (tidligere frivillige kan muligvis springe dette trin over).
4) Indtast de adspurgte informationer om dig selv for at færdiggøre din tilmelding!

Opgaverne er mange og forskellige – værter, guider, workshops, billetsalg og oprydning bare for at nævne nogle få - og alle løses sammen med andre frivillige og resten af Festuge-holdet. Vi fordeler os ud på opgaver og hold senere – men du kan sende ønsker (også hvis du vil arbejde sammen med bestemte personer) til vores frivilligkoordinator, Nanna.

Langt størstedelen af vores frivillige kommer heldigvis tilbage igen år efter år. Og Aarhus Festuge kunne ikke eksistere uden alle vores søde og kompetente frivillige, så I skal selvfølgelig behandles derefter.

Frivilliggruppen består af en bred og begejstret flok af mennesker, og du inviteres som frivillig med ind i dette fantastiske fællesskab bag Festugen. Det indbefatter bl.a. samvær med dine kolleger til middage og festlige sammenkomster før og efter Festugen, kurser og andre interne aktiviteter for frivillige. 

Før Festugen starter, holder vi en opstartsmiddag, hvor du vil møde Festugesekretariatet og alle de andre nye og gamle frivillige. Her vil vi byde på lidt mad og drikke. Når Festugen er veloverstået, holder vi en fantastisk afslutningsfest, hvor der vil være mad, drikke og musik på vores regning.

 


Det siger de frivillige
"Jeg har været frivillig i to år, og det er en skøn mulighed for at få en på 'Opleveren' og mærke hvordan alle de frivillige er som én stor familie. Derudover - selvfølgelig - alt det kulturelle man oplever at være en del af; det er uendeligt meget mere givende end blot at være tilskuer. Oplevelserne er mere intense, når man er mere eller mindre part i alt der sker."
Richard, frivillig i 2014 og 2015

"Jeg nyder allermest glæden ved at løse opgaver i samarbejde med andre positive mennesker, der er ligeså stolte af Vores By, som jeg selv"
Ulla, frivillig i 2014 og 2015

Spørgsmål og kontakt
Du kan læse mere om, og få svar på de oftest stillede spørgsmål om det at være frivillig hos Aarhus Festuge her.

Har du spørgsmål om at være frivillig i Festugen, kan du kontakte vores administrationschef Henrik Gadegaard på henrik@aarhusfestuge.dk