Frivillig

Frivilligtilmeldingen åbner snart. Følg med her på hjemmesiden eller vores sociale medier for at få at vide, hvornår du kan tilmelde dig som frivillig til Aarhus Festuge.

Ingen festuge uden frivillige! Ønsker du at være en del af teamet, der gør Festugen mulig, vil vi hjertens gerne have dig!

Ud over at du bliver tilbudt billetter til forskellige kulturelle arrangementer, kommer du til at møde en masse andre frivillige. Mange kommer år efter år og skaber vedvarende sammenhold og venskaber.

Du får derudover mulighed for at opleve og kende kulturlivet i Aarhus på tætteste hold og kan ved at være frivillig få et uvurderligt netværk til kulturinstitutionerne og det kreative netværk i Aarhus.

Før Festugen starter, holder vi en opstartsmiddag, hvor du vil møde Festugesekretariatet og alle de andre nye og gamle frivillige. Her vil vi byde på lidt mad og drikke. Når Festugen er veloverstået, holder vi en fantastisk afslutningsfest, hvor der vil være mad, drikke og musik på vores regning.

 


Det siger de frivillige

"Jeg har været frivillig i to år, og det er en skøn mulighed for at få en på 'Opleveren' og mærke hvordan alle de frivillige er som én stor familie. Derudover - selvfølgelig - alt det kulturelle man oplever at være en del af; det er uendeligt meget mere givende end blot at være tilskuer. Oplevelserne er mere intense, når man er mere eller mindre part i alt der sker."
Richard, frivillig i 2014 og 2015

"Jeg nyder allermest glæden ved at løse opgaver i samarbejde med andre positive mennesker, der er ligeså stolte af Vores By, som jeg selv"
Ulla, frivillig i 2014 og 2015

 

Spørgsmål og kontakt

Du kan læse mere om, og få svar på de oftest stillede spørgsmål om det at være frivillig hos Aarhus Festuge her.

Har du spørgsmål om at være frivillig i Festugen, kan du kontakte vores frivilligkoordinator Marc Sejr Eggen på frivillig@aarhusfestuge.dk