Frivillig

Nu har du mulighed for at være med i et af Aarhus’ bedste fællesskaber og samtidig skabe en kulturel og festlig begivenhed for hele byen! Du tilmelder dig vores frivilligportal via dette link: http://frivillig.aarhusfestuge.dk/

Tilmeldingen består af fire enkle trin:

1) Tryk på knappen ’Tilmeld dig som frivillig’.

2) Opret en profil med e-mailadresse og adgangskode.

3) Bekræft profilen ved at trykke på linket i den e-mail, du får tilsendt med det samme

4) Indtast de adspurgte informationer om dig selv for at færdiggøre din tilmelding!

At være frivillig hos Aarhus Festuge

Opgaverne er mange og forskellige – information, billetsalg, bespisning, workshops, afvikling, oprydning - bare for at nævne nogle få - og alle løses sammen med andre frivillige og resten af Festuge-holdet. Vi fordeler os ud på opgaver og hold senere.

Frivilliggruppen består af en bred og begejstret flok af mennesker, og du inviteres som frivillig med ind i dette fantastiske fællesskab bag Festugen. Det indbefatter selvfølgelig en arbejdsindsats fra din side (gerne minimum 8 timer), men til gengæld får du så meget igen; samvær med dine kollegaer til middage og festlige sammenkomster før og efter Festugen, kurser og andre interne aktiviteter for frivillige.

Festugen kan ikke eksistere uden vores seje frivillige, og du er meget velkommen til at blive en del af holdet!

Spørgsmål og kontakt
Du kan læse mere om at være frivillig på Aarhus Festuge, og få svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Har du spørgsmål om at være frivillig i Festugen, kan du altid kontakte vores frivilligkoordinator Nanna Graugård Jessen på frivillig@aarhusfestuge.dk


Det siger de frivillige
"Jeg har været frivillig i to år, og det er en skøn mulighed for at få en på 'Opleveren' og mærke hvordan alle de frivillige er som én stor familie. Derudover - selvfølgelig - alt det kulturelle man oplever at være en del af; det er uendeligt meget mere givende end blot at være tilskuer. Oplevelserne er mere intense, når man er mere eller mindre part i alt der sker."
Richard, frivillig i 2014 og 2015

"Jeg nyder allermest glæden ved at løse opgaver i samarbejde med andre positive mennesker, der er ligeså stolte af Vores By, som jeg selv"
Ulla, frivillig i 2014 og 2015.