Persondata

Persondata

Din brug af aarhusfestuge.dk er anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som person, med mindre du selv tilmelder dig tjenester som f.eks. vores nyhedsbreve. Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart. 

Læs Aarhus Festuges persondatapolitik her

Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, herunder hvordan brugere bevæger sig rundt på hjemmesiden. Vi fører også statistik over, hvilke ord der bliver søgt efter i søgefeltet. Det sker alt sammen, for at vi hele tiden kan udvikle og forbedre netstedet, så det bedst muligt lever op til brugernes behov og ønsker.

Login via Facebook i vores app eller på hjemmesiden henter kun dit brugernavn og dit ​eventuelle ​Facebook-profilbillede for at vise dette i app​en eller på hjemmesiden​.​ Derudover bliver det delt med Aarhus Festuges​ server for at synkronisere din oversigt over favoritevents. Disse oplysninger deles ikke med tredjeparter.

Via appen indsamler vi også generelle, anonyme informationer om brugen af appen. Dette gøres for at kunne optimere brugen af appen og forbedre brugeroplevelsen. Appen benytter ​udelukkende din placering til intern visning på eventkort, og dette deles ikke med ​nogen.


For frivillige: 
Læs samtykkeerklæring til behandling om persondataoplysninger her