Persondata

Persondata

Din brug af aarhusfestuge.dk er anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som person, med mindre du selv tilmelder dig tjenester som f.eks. vores nyhedsbreve. Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart. 

Læs Aarhus Festuges persondatapolitik her

Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, herunder hvordan brugere bevæger sig rundt på hjemmesiden. Vi fører også statistik over, hvilke ord der bliver søgt efter i søgefeltet. Det sker alt sammen, for at vi hele tiden kan udvikle og forbedre netstedet, så det bedst muligt lever op til brugernes behov og ønsker.

Login via Facebook i vores app eller på hjemmesiden henter kun dit brugernavn og dit ​eventuelle ​Facebook-profilbillede for at vise dette i app​en eller på hjemmesiden​.​ Derudover bliver det delt med Aarhus Festuges​ server for at synkronisere din oversigt over favoritevents. Disse oplysninger deles ikke med tredjeparter.

Via appen indsamler vi også generelle, anonyme informationer om brugen af appen. Dette gøres for at kunne optimere brugen af appen og forbedre brugeroplevelsen. Appen benytter ​udelukkende din placering til intern visning på eventkort, og dette deles ikke med ​nogen.


For frivillige: 
Ved at tilmelde mig som frivillig ved Aarhus Festuge giver jeg samtykke til, at Aarhus Festuge (herefter AaF), CVR-nr. 28528310, som dataansvarlig indsamler, opbevarer og behandler følgende personoplysninger om mig i relation til administration af min involvering som frivillig ved AaF:

- mit navn

- mit køn

- min fødselsdato

- min adresse

- min e-mailadresse

- mit telefonnummer

- mine sprogkundskaber

- mit portrætbillede                                                                                                          

Hvem kan indsamle og opbevare disse oplysninger (dataansvarlige)?
Aarhus Festuge.                                                                                      

Hvem kan oplysningerne videregives til (databehandlere)?
Aarhus Festuge har en databehandleraftale med CC Tech, som ejer Heap360. Heap360 er (for tiden) Aarhus Festuges HR-system for frivillige.
Videregives mine personoplysninger til andre end CC Tech, vil dette kun ske med mit samtykke.

Til hvilke formål kan oplysningerne behandles? 
Oplysningerne indsamles og behandles udelukkende ifm. administration af min involvering som frivillig ved AaF.

Mit portrætbillede opbevares til brug i Aarhus Festuges frivilligsystem (for tiden Heap360).

Jeg kan til enhver tid rette kontakt til AaF med anmodning om at blive orienteret om indsamling, behandling og videregivelse af mine personoplysninger. Derudover kan jeg anmode om indsigt i de personoplysninger AaF har om mig, gøre indsigelse mod behandlingen, kræve berigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Jeg bekræfter ved min tilmelding som frivillig, at jeg:

- er indforstået med, at AaF behandler de nævnte personoplysninger om mig, jf. ovenfor, og med at personoplysningerne udelukkende anvendes til administration af min involvering som frivillig og ikke videregives til tredjeparter udenfor denne hjemmel

- er gjort opmærksom på, at jeg kan klage over behandlingen af mine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefonnummer: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

- er indforstået med, at det er frivilligt at afgive dette samtykke. Hvis jeg ikke afgiver samtykke, vil jeg ikke kunne indgå som frivillig ved AaF

- er indforstået med, at mine personoplysninger opbevares iht. Bogføringsloven samt SKATs retningslinjer          

Jeg kan til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke med den konsekvens, at AaF skal slette mine oplysninger.