Stephen O'Malley - photo Elodie Lesourd.jpg

MASTODONT INDEN FOR DRONE METAL GÆSTER FESTUGEN

Stephen O’Malley, kendt fra bands som Sunn O))) og Burning Witch, spiller et soloshow i Festugen som led i en hyldest til den afdøde avantgardekunstner Tony Conrad.

Nedstemte guitarer i et massivt lydbillede kommer til at fylde spillestedet Radar i Aarhus, når guitarist, sangskriver og producer Stephen O’Malley giver en solokoncert 4. september.

Stephen O’Malley, også kendt som SOMA, har i stor stil været med til at præge musikmiljøet inden for drone og doom metal siden 1990’erne, og han har været med til at starte adskillige bands. Mest kendte er nok Sunn O))) og Burning Witch.

Men det er ikke kun inden for musikken, at Stephen O’Malley har sat sit aftryk. I sit tværæstetiske virke har han været vidt omkring og blandt andet arbejdet sammen med koreografer, skulptører, filmskabere og journalister. Som med alle musikere inden for dronemusik, kan man trække tråde fra Stephen O’Malley tilbage til Tony Conrad, som var en af pionererne inden for genren, og det er netop i den sammenhæng, at han giver koncert i Aarhus Festuge.

Festugen hylder i år Tony Conrad med en række meget forskellige arrangementer, der, ligesom Tony Conrad selv, spænder over en bred vifte af udtryksformer. Fra filmpremiere over samtalesalon til lydkunst fra rådhustårnets klokker – og nu også koncert.

Billetsalget starter mandag 6. august kl. 12.00

Fakta
Dato/tid: 4. september kl. 20.00
Sted: Radar, Skovgaardsgade 3
Pris: 130 kr. ekskl. gebyr via radarlive.dk
Arrangeret af: Aarhus Festuge og Radar

For yderligere information kontakt venligst kommunikationsmedarbejder Jonas Barfoed på 87 30 83 04 eller jb@aarhusfestuge.dk.

Med venlig hilsen
Aarhus Festuge

Tilbage