Birthe Kjær (1)

Birthe Kjær-koncert flytter i nye, store rammer

Den populære koncert er til årets festuge flyttet fra Rådhushallen til Ceres Arena, hvor den folkekære sangerinde vil underholde publikum til Danmarks (måske) største ældrekoncert.

De seneste to år har der været rift om billetterne til koncerten med Birthe Kjær og byens bigband, Aarhus Jazz Orchestra, når de har underholdt i Rådhushallen med et bagkatalog af klassikere og et veloplagt orkester. I år må Rådhuset dog vige pladsen, når koncerten afholdes i Ceres Arena, hvor der er plads til flere tusinde publikummer.

Det er en konsekvens af den store efterspørgsel, der har været de seneste to år, og Rådmand for Sundhed og Omsorg Jette Skive glæder sig til at kunne byde velkommen til endnu flere publikummer til årets koncert:

- Hvert år er jeg blevet spurgt af folk, om vi ikke nok arrangerede en koncert igen næste år. Der har altid været nogen, som ikke har kunnet få billetter, og med sådan en efterspørgsel, kan det jo ikke være andet end en succes. Birthe Kjærs musik er glad musik, og for mig er det en stor fornøjelse at se den glæde i publikums øjne, siger hun.

Sundhed og Omsorg afholder i samarbejde med FO-Aarhus en stor seniormesse inden koncerten, hvor der vil være mulighed for at opleve og møde foreninger og andre udbydere af tilbud inden for seniorlivet i Aarhus Kommune.

Herefter vil Jette Skive og Festugens direktør, Rikke Øxner, byde velkommen, inden Birthe Kjær og Aarhus Jazz Orchestra overtager og byder på veloplagte udgaver af klassikere som ’Arriverderci Franz’ og ’Vi maler byen rød’.

Ceres Arena er begejstrede for, at koncerten skal holdes hos dem, og de er mere end klar til at tage imod publikum:

- Vi glæder os rigtig meget til at byde både Birthe Kjær og publikum velkommen i Ceres Arena, og vi er stolte over, at Ceres Arena er blevet valgt som spillested, når nu den flotte Rådhushal er blevet for lille. Vi tilbyder gode faciliteter for både de gangbesværede og dem, der er let på tå, og med mange parkeringspladser lige ved Arenaen. Vi håber naturligvis, at mange kommer herud for at opleve Birthe Kjær, og vi ser frem til en skøn eftermiddag med masser af glade mennesker og god musik, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, arrangementschef i Ceres Park & Arena.

FAKTA
Dato/tid: Lørdag 27. aug. kl. 15.00-16.30 (for-arrangement starter kl. 13.00)
Sted: Ceres Arena, Stadion Allé 70
Pris: 30 kr. ekskl. gebyr via aarhusfestuge.billetten.dk og hos FO-Aarhus, Frederiksgade 78C
Arrangeret af: Aarhus Festuge i samarbejde med FO-Aarhus, Ceres Park & Arena, og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Foto: Martin Dam Kristensen

Tilbage